La Comunitat de Madrid obrirà diligències prèvies per estudiar la projecció, per part de Podem, d'un vídeo mapping a la plaza Mayor de Madrid, espai protegit, on es van veure imatges dels coneguts com a «papers de Bárcenas», i, si és necessari, obrir un procés sancionador. El president madrileny, Ángel Garrido, va assegurar que per utilitzar la plaza Mayor, un espai que està catalogat com a Bé d'Interès Cultural, es necessita autorització de la Comissió Local de Patrimoni Històric, «que no ha estat concedida ni ha estat sol·licitada».

El PP presentarà un recurs davant la Junta Electoral Central per la projecció del vídeo. El grup municipal està col·laborant per recollir tota la informació sobre el vídeo, ja que entenen que s'ha infringit la normativa municipal.

En aquest sentit, la primera tinent d'alcalde de Madrid, Marta Higueras, va destacar que l'Ajuntament de Madrid «no té res a veure» amb la projecció dels «papers de Bárcenas» i que la sanció de la Junta Electoral Central que es pugui imposar seria per a Podem.