José Enrique Abuín Gey, àlies El Chicle, va fer servir el seu torn d'última paraula, i ho va fer per esmentar el cas de Diana Quer: «Si pogués fer marxa enrere més de dos anys, ho faria». Amb la veu entretallada i evitant en tot moment pronunciar el nom de Diana, El Chicle va demanar perdó a la família de la jove madrilenya. «Sento molt el que va passar», va dir

«Si pogués fer marxa enrere més de dos anys, ho faria, però no puc, i tant de bo algun dia se sàpiga tota la veritat», va apuntar Abuín Gey en el seu últim torn. Poc abans, es va aixecar a la sala Juan Carlos Quer amb la intenció d'intervenir, encara que el jutge ho va denegar.

Per altra banda, els agents de la Guàrdia Civil van trobar ADN i pèl de la víctima de l'agressió de Boiro al maleter del vehicle que va utilitzar aquella nit El Chicle, tot i que pertanyia a la seva dona, un model que els investigadors consideren que va triar de manera premeditada per tenir un maleter «estanc», des del qual no es podia «escapar». Així, els agents van localitzar ADN de la víctima (amb una seguretat de més del 99%) en el «pas de la porta del maleter».