El ministeri fiscal ha elevat de dos a tres anys la pena de presó sol·licitada per als quatre acusats de pirateria per la gestió i explotació del portal Seriesyonkis, considerada la principal pàgina web pirata d'Espanya. Així mateix, els reclama el pagament de 167 milions d'euros en concepte d'indemnització als productors audiovisuals pel perjudici provocat a causa de les descàrregues de les seves pel·lícules.

A la quarta i última sessió de la vista oral, el fiscal va elevar a tres anys la petició de presó per als quatre acusats per un delicte continuat contra la propietat intel·lectual en considerar que el portal no jugava un paper passiu a l'hora de compartir determinats enllaços de descàrregues.

Per la seva banda, l'Entitat de Gestió de Drets dels Productors Audiovisuals (Egeda), que exerceix una de les acusacions particulars, va insistir a reclamar els 546 milions d'euros en què el seu informe pericial va taxar els danys provocats. En canvi, els advocats de les quatre defenses van insistir a demanar la lliure absolució.