La Policia britànica va confirmar ahir la detenció a Londres d'un individu que va encastar fins a dues vegades el seu vehicle contra el cotxe de l'ambaixador d'Ucraïna a Regne Unit, en un incident que de moment no ha registrat víctimes ni està sent investigat com un delicte de terrorisme.

Segons l'Ambaixada, l'individu va envestir deliberadament contra el cotxe de l'ambaixador, estacionat davant de l'edifici.

La Policia va aparèixer immediatament i va intentar bloquejar el vehicle de l'agressor que no obstant això va aconseguir xocar de nou contra el cotxe oficial.

En aquest moment, la Policia va efectuar «diversos trets» contra el vehicle de l'agressor per obligar-lo a sortir del vehicle i facilitar la seva detenció, segons la nota oficial de l'Ambaixada, recollida per l'agència oficial de notícies russa RIA Novosti.

Finalment l'agressor va ser detingut i traslladat a una comissaria de la capital britànica.

La Policia britànica va confirmar que no hi ha víctimes a lamentar després d'aquest succés, ara sota investigació.

El superintendent principal, Andy Walker, del comandament de les armes especials de la Policia Metropolitana, va dir: «Igual que el procediment estàndard, ara s'està realitzant una investigació sobre la descàrrega d'un arma de foc de la policia durant aquest incident».