La Policia Local de Santa Eulària va arrestar de matinada un home per un suposat delicte d'homicidi en grau de temptativa després que intentés atropellar amb un vehicle un grup de persones que es trobaven a l'exterior d'un local d'oci del port esportiu de la localitat. L'arrestat va donar positiu en alcohol i drogues i, encara que no es van produir ferits, es van registrar nombrosos danys materials.

Els fets es van produir poc després de dos quarts de cinc de la matinada, quan una trucada va alertar que un vehicle tipus «pick up» havia trencat la tanca d'accés al recinte portuari i intentava atropellar un grup de persones situades a l'exterior d'un local d'oci. En no aconseguir-ho a la primera, segons els testimonis, el conductor va tornar a intentar-ho fent marxa enrere però el xoc amb un fanal ho va impedir.

Diverses trucades van alertar els agents que el vehicle va seguir per l'interior del port fins a sortir per unes escales per a vianants i es dirigia en direcció contrària cap a la sortida del municipi a gran velocitat.

Finalment, els agents van localitzar un home que coincidia amb la descripció donada i que, en un estat de nerviosisme i aparentment sota els efectes d'alguna substància, els va demanar ajuda perquè havia patit un accident. El seu vehicle va quedar bolcat a la rampa de baixada cap al pont vell de Santa Eulària. L'home també va demanar perdó a la Policia Local pel que havia passat al port esportiu.