28 de abril de 2019
28.04.2019
Diari de Girona

Una dona conviu durant 20 dies amb el cadàver de la germana a Alacant

28.04.2019 | 00:16
Una dona conviu durant 20 dies amb el cadàver de la germana a Alacant

El 112 va rebre una trucada dels veïns, que deien que portaven temps sense veure les dues inquilines d'un pis que feia mala olor. Vint dies convivint amb el cadàver de la seva germana, de 50 anys, en un habitatge d'Alacant. Així ha estat una dona de 53 anys que va relatar a la Policia Nacional que pensava que la seva germana, tot i estar estirada a terra, estava viva, segons van explicar fonts policials. La presència de mosques, l'olor i el temps que portaven sense veure les dues germanes ni sentir les seves freqüents baralles va fer sospitar els veïns. Van donar la veu d'alarma i el cadàver va ser descobert el passat dimecres.

En interrogar la germana de la morta i davant la falta de coherència en el seu relat, van procedir a traslladar-la a l'hospital de Sant Joan per sotmetre-la a una exploració, tot i que va ser diagnosticada amb «amnèsia de tipus histèric o dissociatiu».

La dona va manifestar als agents que la seva germana va caure un dia a la seva habitació i que no es podia aixecar perquè estava feble. Ella va dir que tampoc va poder aixecar-la, motiu pel qual va optar per col·locar-li un bolquer i portar-li beguda. A més li va col·locar un coixí al cap. D'aquesta manera va estar aproximadament uns vint dies, el temps que calcula el forense que podria portar morta la dona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook