La presidenta de la Cambra de Representants dels EUA, la demòcrata Nancy Pelosi, va assegurar que el fiscal general dels Estats Units, William Barr, va mentir en la seva compareixença de dimecres davant el Congrés, quelcom que suposa un fet greu i fins i tot «un delicte» . «El que és realment greu de tot això és que el fiscal general dels Estats Units no hagi dit la veritat al Congrés dels Estats Units. Això és un delicte», va afegir Pelosi.

Des del Departament de Justícia van respondre Pelosi pel seu atac «sense fonament» contra Barr. «L'atac de la presidenta Pelosi contra el fiscal general és insensat, irresponsable i fals», va apuntar la portaveu de Justícia Kerri Kupec.

Dimecres els demòcrates van interrogar Barr per la seva gestió de la investigació del fiscal especial Robert Mueller sobre la possible ingerència russa a les eleccions presidencials de 2016, les quals van catapultar l'actual mandatari, Donald Trump, que va ser qui va nomenar Barr.

El membre demòcrata de la Cambra de Representants Don Beyer va criticar que durant la seva compareixença Barr «es va retorçar com una galeta pretzel intentant defensar Trump i alhora evitar el perjuri».