La Gendarmeria francesa busca una estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) desapareguda a París des de l'1 de maig. La noia cursa la carrera d'Economia al centre docent català, i era a la capital francesa d'Erasmus, concretament a l'Escola d'Economia de la Sorbona, segons ha confirmat la Guàrdia Civil. El cos de seguretat espanyol ha col·laborat en la investigació aportant una mostra d'ADN de la jove a la policia francesa. Els pares de la noia, originaris de Granada però residents a Mallorca, s'han desplaçat fins a la capital francesa. La jove es diu Natalia Sánchez i té 22 anys. Van ser els seus companys de pis els que van denunciar la desaparició a la policia.

Aquest dilluns, s'han trobat diversos objectes personals en un parc proper a la universitat, sis dies després de la desaparició, la qual cosa ha sorprès el seu grup d'amigues de Mallorca.

Una d'aquestes amigues ha explicat que Sánchez havia manifestat des de fa un mes la seva preocupació perquè deia sentir-se perseguida i observada pel carrer: «Portava un mes dient que sentia que algú la seguia, però pensàvem que exagerava perquè sempre ha estat molt espantadissa, així que no li vam fer gaire cas, però ella no sabia qui podia ser, desconfiava de tothom», ha declarat la font.