El titular del Jutjat Central d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional, Manuel García Castellón, va cridar a declarar com a investigat el periodista que va ser sotsdirector d' Interviú Luis Rendueles per un presumpte delicte de revelació de secrets del líder de Podem, Pablo Iglesias; després que qui fos director de la publicació, Alberto Pozas, l'impliqués en aquest assumpte.

Les indagacions se segueixen en la peça separada i secreta número 10 del cas Tàndem, que investiga les activitats il·lícites de Villarejo. Entre els milers d'arxius que se li van intervenir després de la seva detenció el 2017, la Unitat d'Assumptes Interns va trobar un bolcat de l'esmentat telèfon mòbil, part del contingut del qual va arribar a la redacció d' Interviú, encara que finalment no va ser publicat.

Paral·lelament, el jutge Castellón va sol·licitar a la Unitat d'Assumptes Interns que investiga el cas Villarejo un informe sobre tots els mitjans de comunicació que van publicar notícies l'origen de les quals pogués ser el contingut del mòbil sostret el 2016 a l'assessora de Pablo Iglesias.