Natalia Sánchez Uribe, la jove espanyola de 22 anys que va desaparèixer a París el passat dimecres 1 de maig, va ser trobada en bon estat de salut per part de la policia francesa. La Guàrdia Civil va explicar que la jove es troba «bé» tot i que estava «desorientada», tot afegint que va ser ingressada en un hospital de la capital francesa. Després de ser ingressada, el seu pare va acudir al centre hospitalari, on la va reconèixer.

Des de la Fundación Quién Sabe Donde Global van explicar que la jove havia estat localitzada i que es troba «bé». La família va demanar «ara un temps per a la seva intimitat i recuperar la calma», van detallar. El pare de la noia va demanar que «es respecti la seva intimitat» i que «no es difonguin dades o imatges de les seves xarxes socials» i que «s'evitin hipòtesis o especulacions gratuïtes». En declaracions divulgades a través de la Fundació Quién Sabe Donde, l'home va agrair també als mitjans i a les persones interessades la «solidaritat» que han manifestat.

Natalia Sánchez, que estudia a la Facultat d'Economia i Empresa de l'Autònoma de Barcelona, va desaparèixer la setmana passada a París, on cursa des de setembre un programa d'intercanvi Erasmus a l'Escola d'Economia de la Sorbona.

Per la seva banda, la seva família de Granada es va mostrar molt contenta després de conèixer que havia estat localitzada en bon estat, després de «molts dies» sense saber res d'ella. Un oncle de la jove, Javier Uribe, va assenyalar que a la família estan «supercontents» amb aquest desenllaç.

«Ja no estàvem a gust amb la situació, eren molts dies i una situació molt estranya», va dir en relació al fet que fa uns dies es va conèixer que les seves pertinences havien estat localitzades en un parc proper a l'escola parisenca on la jove estudia.

El matí de la seva desaparició, la jove estava traslladant les seves maletes al pis d'una amiga perquè s'acabava el seu contracte al pis en el qual havia viscut fins aleshores, al districte 14, al sud de París. La seva nova companya de pis va donar l'alerta després de no tenir notícies de la jove, que havia deixat ja dues maletes al matí.