10 de maig de 2019
10.05.2019
Diari de Girona

La capella ardent de Rubalcaba s'instal·larà al Congrés dels Diputats a partir de les 20:30 hores

10.05.2019 | 16:04
La capella ardent de Rubalcaba s'instal·larà al Congrés dels Diputats a partir de les 20:30 hores

La capella ardent d'Alfredo Pérez Rubalcaba, mort aquest divendres als 67 anys, s'instal·larà al Congrés dels Diputats a partir de les 20.30 hores, segons ha anunciat un portaveu de la família després de comunicar la defunció.

El que va ser el seu cap de gabinet al Ministeri i que està exercint de portaveu, Gregorio Martínez, ha comparegut a la porta de l'Hospital per informar de la mort de Rubalcaba "fa uns minuts".

També ha agraït en nom de l'esposa, Pilar Goya, i de la família de l'exlíder socialista les "mostres de respecte i d'afecte que han tingut al llarg d'aquestes jornades en què ha estat a l'hospital".

A més ha volgut agrair a tot l'equip de l'hospital Puerta de Hierro de Madrid seus "atencions, la seva dedicació i la seva professionalitat" que han dispensat a Alfredo Pérez Rubalcaba, ingressat en aquest centre hospitalari des de la tarda de dimecres passat, quan va patir un greu infart cerebral.

Finalment ha volgut agrair el tracte dispensat pels mitjans de comunicació durant aquests dies i ha exposat que els detalls del conjunt d'activitats que estan relacionades amb el sepeli s'aniran comentat en les pròximes hores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook