La Fiscalia de l'Audiència Nacional ha recorregut l'absolució de l'expresident del Barça, Sandro Rosell, de l'acusació de blanquejar comissions rebudes per l'expresident de la Confederació Brasilera de Futbol, Ricardo Teixeira, al·legant una mala valoració de la prova i ha reclamat un nou judici. La secció primera de l'Audiència el va absoldre en aplicar-li el principi d' in dubio pro reo, és a dir, que en cas de dubte es pronuncia a favor del reu, quan Rosell s'enfrontava a una petició de 6 anys de presó i va passar gairebé 2 anys en presó preventiva.

La Fiscalia va informar que ha presentat un recurs davant la sala d'apel·lacions de l'Audiència Nacional en entendre que hi ha hagut «un error en la valoració de la prova», fet pel qual sol·licita «l'anul·lació de la sentència absolutòria per insuficiència de motivació» i la celebració d'un nou judici amb «una composició diferent» del tribunal.

La defensa de Rosell va emetre un altre comunicat per mostrar la seva «estupefacció per la insòlita nota de premsa» de la Fiscalia que comunicava el recurs, una publicitat que veu «sorprenent» i que creu que té «l'ànim de perjudicar la imatge i el bon nom» de l'expresident del Barça.

En la seva nota, la Fiscalia va afirmar que ha recorregut la sentència perquè només es pot justificar una absolució «quan existeix un dubte raonable i no qualsevol classe de dubte» i, en el cas de Rosell, destaca «la falta de lògica econòmica en l'activitat» del president del Barcelona i dels altres cinc acusats absolts. Es tracta de l'advocat andorrà Joan Besolí; la seva dona, Marta Pineda; el ciutadà libanès amic de Rosell Shahe Ohanneissian i dos presumptes testaferros més, Pedro Andrés Ramos i Josep Colomer.

La Fiscalia sosté que «els fets que es donen per provats a la sentència relaten una sèrie de negocis absolutament irregulars i que no tenen sentit: contractes en dates correlatives a la constitució de les empreses que els signen i diners que van i venen sense sentit».