Natalia Sánchez Uribe, l'estudiant espanyola d'Erasmus desapareguda a París el passat 1 de maig, portava ingressada a l'hospital psiquiàtric Henri Ey de la capital francesa diversos dies fins que dimecres va ser identificada. L'estudiant va ser traslladada a la clínica dissabte passat, però en estar indocumentada no la van poder identificar.

A més, també va dificultar la seva identificació el fet que Natalia no constés a la llista de persones desaparegudes perquè, fins dimarts a la nit, és a dir, sis dies després de la seva desaparició, la Fiscalia francesa no va obrir diligències.

Tot i que el ministeri fiscal va qualificar la seva desaparició d'«inquietant», i tot i que ha tingut molt ressò mediàtic a Espanya, cal destacar que els mitjans francesos gairebé no n'han informat, el que va fer encara més difícil que el personal de l'hospital vinculés el cas de la noia amb la pacient ingressada sense identificació. La jove mallorquina de 22 anys estava desorientada, però en bon estat de salut quan va ser trobada al carrer per la policia francesa, que la va traslladar fins al psiquiàtric.