La Policia Local de Granada ha detectat, a través d'una denúncia realitzada per les xarxes socials, a diversos menors d'un institut de Granada gravant-se amb el mòbil realitzant el repte de l'anomenat 'joc de la mort', que consisteix en escanyar algú fins deixar-lo inconscient, uns fets que s'han traslladat a la Fiscalia, segons han informat a Europa Press fonts d'aquest cos.

Es tracta de l'únic cas detectat fins al moment a Granada d'aquest perillós 'joc' en què menors de segon i tercer de l'ESO s'han gravat en els exteriors del centre estrenyent-se el coll fins que la persona queda inconscient.

Després de tenir coneixement d'aquest fet, la Policia Local es va posar en contacte amb el director del centre, a qui "ja li havia arribat alguna cosa" d'aquest assumpte i es va decidir actuar a l'institut, on aquest cos va impartir dimarts als estudiants de segon i tercer de l'ESO una xerrada per explicar-los les "greus conseqüències" que pot comportar aquesta pràctica.

La Policia Local no ha detectat més casos a Granada fins al moment, tot i que segueix en contacte per aquest assumpte amb la direcció del centre i amb la Fiscalia.