Una nena d'onze anys i un adult van morir i 16 persones van resultar ferides per un atac amb arma blanca contra un grup d'escolars a la ciutat japonesa de Kawasaki, prop de Tòquio, segons la policia, que va confirmar també la mort de l'agressor. L'incident va tenir lloc a primera hora del matí quan un grup de menors esperava per pujar al seu autobús escolar en una carretera situada en un barri residencial a la ciutat de Kawasaki.

Un home d'uns 50 anys es va apropar al grup de menors amb ganivets a les dues mans i va començar a atacar el grup de forma indiscriminada. Segons fonts de la investigació esmentades per la cadena japonesa NHK, seria el pare d'un dels nens que es trobaven a la parada, veí també de Kawasaki.

Les forces de seguretat van interceptar l'atacant molt a prop del lloc dels fets, però aquest es va tallar el coll abans de ser detingut i va acabar morint a l'hospital com a conseqüència de les greus ferides que es va causar. A més, les autoritats van trobar dos ganivets al lloc en el qual es va produir l'incident.