29 de maig de 2019
29.05.2019
Diari de Girona

Menors d'un institut de Granada es graven fent el perillós «joc de la mort»

L'activitat consisteix en escanyar una persona fins que perd la consciència

29.05.2019 | 13:39

La Policia Local de Granada ha detectat, a través d'una denúncia realitzada per les xarxes socials, a diversos menors d'un institut de Granada gravant-se amb el mòbil realitzant el repte de l'anomenat 'joc de la mort', que consisteix en escanyar algú fins deixar-lo inconscient, uns fets que s'han traslladat a la Fiscalia, segons han informat a Europa Press fonts d'aquest cos.
Es tracta de l'únic cas detectat fins al moment a Granada d'aquest perillós 'joc' en què menors de segon i tercer de l'ESO s'han gravat en els exteriors del centre estrenyent-se el coll fins que la persona queda inconscient.

Després de tenir coneixement d'aquest fet, la Policia Local es va posar en contacte amb el director del centre, a qui "ja li havia arribat alguna cosa" d'aquest assumpte i es va decidir actuar a l'institut, on aquest cos va impartir dimarts als estudiants de segon i tercer de l'ESO una xerrada per explicar-los les "greus conseqüències" que pot comportar aquesta pràctica.

La Policia Local no ha detectat més casos a Granada fins al moment, tot i que segueix en contacte per aquest assumpte amb la direcció del centre i amb la Fiscalia.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit