L'exparella de la treballadora d'Iveco que es va treure la vida dissabte després de difondre's un vídeo de contingut sexual seu entre els seus companys de feina es va entregar ahir a la Guàrdia Civil. El Jutjat d'Instrucció número 5 d'Alcalá de Henares ha obert unes diligències per investigar la difusió del vídeo sexual. La dona, de 32 anys i mare de dos fills petits, estava preocupada després de la difusió pel que opinaria el seu marit, que el va veure divendres. En aquell moment, la dona va patir una crisi nerviosa. L'endemà, es va suïcidar a casa seva a Alcalá de Henares.

La jutge Ana María Gallegos es va fer càrrec del cas després de rebre l'atestat policial del suïcidi, però ara investigarà també la difusió del vídeo sexual. La Policia investiga si va ser una antiga parella de la víctima o ella mateixa per un error la que va propagar per primera vegada aquestes imatges íntimes.

Per tant, s'obren diligències prèvies per la presumpta comissió d'un delicte de descobriment i revelació de secrets una vegada que els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat li han remès l'atestat amb les diligències realitzades fins a aquell moment.

La Fiscalia de Sala de Criminalitat Informàtica va demanar un informe a la Policia Nacional per determinar si hi havia rellevància penal en els fets.

Per la seva banda, la comissaria de la Policia Nacional d'Alcalá va obrir d'ofici una investigació. Els agents estan analitzant el vídeo que es va filtrar i comprovant qui el va compartir i si la dona va poder patir assetjament per aquest motiu.