Una dona de 35 anys ha mort la nit d'aquest diumenge i dues més han resultat ferides de diversa consideració per impactes d'arma de foc a Aranjuez. El presumpte agressor ha estat detingut després d'haver estat atrinxerat durant diverses hores a l'interior d'un habitatge, segons ha informat a Europa Press un portaveu de la Prefectura Superior de Policia.

Una trucada rebuda pels serveis d'emergència cap a les 22.00 hores ha alertat que s'estaven escoltant diverses detonacions en un bloc d'habitatges del carrer Victòria Khami de la citada localitat.

L'home ha disparat des de l'habitatge i després s'ha atrinxerat en el seu interior durant diverses hores. Com a conseqüència dels trets, una dona de 35 anys ha mort per arma de foc en patir almenys un impacte al pit.

Quan els sanitaris del Summa-112 han arribat al lloc es trobava en parada cardiorespiratòria i, tot i realitzar-se durant més de mitja hora les maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada, finalment només han pogut confirmar la seva defunció.

A més, dues dones han resultat ferides de diversa consideració. Una d'elles, de 50 anys, ha patit una ferida per arma de foc a la cama esquerra, segons han indicat a Europa Press fonts d'Emergències 112 Comunitat de Madrid.

Després de ser estabilitzada en el lloc, ha estat evacuada per sanitaris del Summa fins a l'Hospital Doce de Octubre de Madrid, on ha quedat ingressada amb pronòstic greu a l'espera de valoració.

La tercera dona ferida, també per impacte de bala, s'ha traslladat pels seus propis mitjans fins a l'Hospital d'Aranjuez, on ha estat atesa.

El presumpte agressor, un espanyol de 38 anys, ha estat arrestat després d'haver estat durant diverses hores atrinxerat a l'habitatge. Els testimonis recollits en el lloc indiquen que els fets podrien estar relacionats amb una disputa familiar, tot i que es tracta d'una hipòtesi preliminar.

Al lloc han acudit agents de la Policia Judicial, que s'han fet càrrec de la investigació. Així mateix, ha calgut desplegar efectius de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), els coneguts com antiavalots. També han col·laborat efectius de la Policia Local.