Un home va matar a Aranjuez una de les seves cunyades amb una escopeta de caça i va ferir de gravetat una altra cunyada que roman en estat crític i la seva sogra, que també es troba hospitalitzada per una ferida a la cama. L'agressor, de 38 anys i amb nombrosos antecedents penals, va ser detingut després d'haver estat atrinxerat durant diverses hores a l'interior d'un habitatge, van informar fonts policials, que apunten a una ruptura sentimental com a origen dels fets.

El tiroteig va tenir lloc poc abans de les deu de la nit de diumenge en un bloc d'habitatges. Motivat per un assumpte familiar i sentimental, l'autor dels fets va agafar una escopeta de caça i va començar a disparar des de la finestra del seu habitatge contra membres de la seva família política, que estaven al carrer.

D'aquesta manera, va disparar contra una de les seves cunyades, Lisette F.J., de 35 anys, que va rebre trets al coll i tòrax; i Montserrat F.J., de 23, que va patir un altre impacte a l'abdomen. També va disparar contra la seva sogra, i mare de dues joves, de 51 anys, que presentava una ferida de bala a la cama esquerra.

Quan els sanitaris del Summa-112 van arribar al lloc Lisette es trobava en aturada cardiorespiratòria i, i tot i realitzar-se durant més de mitja hora les maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada, finalment només van poder confirmar la seva mort. L'altra cunyada, Montserrat, va ser traslladada pels seus parents a l'hospital del Tajo. A causa de la gravetat de les seves ferides, va ser dirigida de matinada a l'Hospital 12 de Octubre, on es troba en estat crític.

Per altra banda, la Guàrdia Civil investiga a Alboraia (València) la mort d'una dona que presentava ferides d'arma blanca, mentre que la seva parella sentimental es va treure la vida llançant-se pel balcó de l'habitatge, situat en un cinquè pis. Agents de la Policia es van presentar a l'habitatge avisats per familiars i a l'interior van trobar l'home, que es trobava marejat, i que a l'entrada dels agents es va llançar pel balcó. La dona, de 29 anys, ja estava morta.