La Policia Nacional ha detingut aquest matí a València a un menor de 15 anys després que apunyalés a una professora a l'IES nº 6 de la Misericòrdia, al barri de la Fuensanta, durant el lliurament de notes. Els fets han succeït a primera hora d'avui, al voltant de les 9.20 hores en una de les aules d'Educació Secundària, quan l'alumne es va aixecar de la cadira, es va acostar a la professora i la va apunyalar diverses vegades a l'espatlla.

La resta de l'alumnat de l'IES va llançar cadires i altres objectes contra el presumpte agressor, el que va fer que aquest cessés en l'agressió. A continuació, el menor, que portava només uns mesos com a alumne del centre ubicat al complex educatiu de la Misericòrdia de València, ha sortit corrent de la classe i s'ha enfilat a un de les terrats de l'edifici.

El noi s'ha assegut a la barana i ha amenaçat amb tirar-se. Nombroses patrulles de la Policia Nacional s'han desplaçat al lloc juntament amb un negociador del Cos Nacional de Policia. Finalment, l'adolescent ha accedit a tirar el ganivet a terra i ha estat detingut sense que oferís resistència.

La professora, per la seva banda, docent de Biologia, ha estat evacuada a l'Hospital General de València, en el servei d'Urgències ha estat atesa. Tot i que la ferida és greu, la seva vida no corre perill.

El menor ha estat traslladat a les dependències policials del grup de menors (Grume) de la Policia Nacional, a la Prefectura Superior de Policia de València.