Agents de la Policia Nacional van detenir el vidu d'una de les víctimes d'Aranjuez per un delicte de conducció temerària que es va produir quan va arribar als jutjats on va declarar el presumpte assassí de la seva dona i la seva cunyada. Els fets van tenir lloc al matí poc abans de l'arribada als jutjats de l'home que va disparar diumenge a la nit des de la finestra de casa d'Aranjuez contra diversos familiars, i que va matar dues cunyades i ferir en una cama la seva sogra.

Davant la mirada de desenes de familiars de les dones mortes, els agents antiavalots desplegats a la zona van haver d'intervenir després d'observar com un cotxe arribava a gran velocitat per un dels laterals de les tanques que envolten els jutjats. Es tractava d'una zona de vianants a la qual va arribar a gran velocitat i gairebé atropella un agent. Després d'aparcar bruscament, l'home va sortir del vehicle i va ser reduït immediatament malgrat la seva resistència pels antiavalots.

La jutge d'Instrucció número 3 d'Aranjuez va decretar l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de l'autor dels trets de diumenge.