La policia de Londres va acudir a primera hora de la matinada al domicili de l'exministre d'Exteriors britànic Boris Johnson i de la seva parella, Carry Symonds, davant l'alerta dels veïns, que van sentir una violenta discussió plena de crits i cops de porta, en un incident que podria posar en perill la seva candidatura a succeir la primera ministra, Theresa May.

Es coneix poc d'un incident del qual la policia no ha volgut informar, però ha servit per despertar l'alarma d'aquells polítics conservadors que porten temps advertint que l'únic que pot acabar amb el meteòric ascens de Boris Johnson és el mateix Boris Johnson, famós per les seves excentricitats i excessos. L'exalcalde de Londres i favorit dels euroescèptics competeix contra el ministre d'Exteriors, Jeremy Hunt, pel lideratge del Partit Conservador. Segons les primeres votacions dels seus companys diputats i de les enquestes, Johnson és el gran favorit per aconseguir el lloc de primer ministre del Regne Unit i substituir Theresa May.

Un veí va explicar a The Guardian que va sentir una dona cridar abans que se sentís un fort cop de porta. En un moment determinat, va afegir, es va poder escoltar Symonds, l'ex-relacions públiques del Partit Conservador per la qual Johnson ha abandonat la seva dona, cridar-li «surt de sobre» i «marxa de l'apartament».

Aquest veí va explicar que es va acostar a la porta de l'apartament per preguntar als residents si hi havia algun problema i que, després de trucar fins a tres vegades a la porta, va sentir des de dins que algú li deia: «Estem bé». Va decidir llavors trucar a la policia. Dos vehicles de policia van arribar diversos minuts després i van abandonar el lloc en pocs minuts.