La Policia Nacional ha detingut a Sagunt, al nord de València, a un home de 38 anys per arrencar-li un tros de cuir cabellut d'una mossegada a l'encarregat del local on treballava.

Els fets es van produir cap a les 22 hores, quan els agents que feien tasques de prevenció van ser alertats perquè es dirigissin a un establiment on pel que sembla s'havia produït una agressió, segons fonts policials.

Al lloc, els agents van localitzar la víctima amb una ferida oberta al cap d'uns sis centímetres de diàmetre, pel que van sol·licitar assistència sanitària que el va traslladar a l'hospital, on li van fer una cura, aplicant-li diversos punts de sutura i antibiòtics.

Posteriorment, van descobrir que l'agressor era treballador del local i moments abans havia entaulat una discussió amb l'encarregat per no voler servir-lo i el va atacar mossegant-li al cap.

Diversos clients van aconseguir separar-los, moment en el qual va amenaçar la víctima amb matar-lo, per a posteriorment sortir fugint, segons les fonts.

Els agents el van localitzar hores després i el van detenir com a presumpte autor dels delictes de lesions i amenaces.

El detingut, d'origen marroquí i sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.