El president del PP, Albert Rivera, va anuciar ahir que denunciarà davant la Fiscalia els incidents soferts per dirigents del seu partit a la manifestació de l'Orgull aquest cap de setmana a Madrid pels possibles delictes d'odi, injúries i agressions.

En una roda de premsa al Congrés, Rivera va assegurar que es van produir «agressions, insults i vexacions» a simpatitzants de Ciutadans durant aquesta manifestació, i es van veure «imatges lamentables i deplorables», que constitueixen un «sectarisme preocupant».

Rivera va dir que una imatge «val més que mil paraules» i que presentaran aquesta denúncia davant de la Fiscalia amb proves i escrits per recolzar-la.

Dimissió de Marlaska

A més, la formació taronja va tornar a demanar la dimissió del ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, per dir que era il·lusori pensar que no tindria conseqüències «pactar amb qui d'una manera descarada, fins i tot obscena, tracta de limitar els drets humans», en referència als acords amb Vox a l'Ajuntament de Madrid.