Almenys sis persones van morir i desenes van resultar ferides a causa dels forts vents, pluges i tempestes de calamarsa que va patir la península de Calcídica -al nord de Grècia- aquest dimecres a la nit.

El ministre de Protecció Ciutadana, Mijalis Jrisojoidis, va informar als mitjans que «els morts són turistes que es trobaven de vacances a la regió». Entre ells s'hi troben dos russos, dos txecs i 2 romanesos. A més, els agents de salvament també treballen en la cerca d'un pescador que s'ha donat per desaparegut.

Així, un home de 39 anys i el seu fill van perdre la vida per la caiguda d'un arbre a la localitat de Nea Potidea. A la mateixa localització van morir un home de 54 anys i un nen de 8, quan el sostre de la taverna en què es trobaven es va desplomar. Aquest episodi va deixar diverses persones ferides que van ser traslladades a l'hospital.

A més, un matrimoni també va morir perquè la caravana que conduïen es va tombar per les fortes ventades. En el mateix vehicle hi havia el fill i el net de la parella, que van aconseguir salvar-se.

Segons les últimes xifres del Departament de Bombers, almenys 20 persones han resultat ferides i 30 han estat evacuades de vehicles i edificis de la zona.