15 de juliol de 2019
15.07.2019
Diari de Girona

Es grava a Facebook conduint a gran velocitat, s'accidenta i mor el seu fill

L'home retransmetia en directe circulant per una autopista italiana amb els seus dos fills al vehicle

15.07.2019 | 15:35
Es grava a Facebook conduint a gran velocitat, s'accidenta i mor el seu fill

Les campanyes de Trànsit fa anys que insisteixen que l'ús inadequat del telèfon mòbil quan s'està conduint incrementa considerablement el risc d'accident, perquè suposen una distracció. Malgrat tot, els conductors el segueixen usant, sovint amb conseqüències tràgiques.

Fa pocs dies, un italià de 34 anys, retransmetia en directe a través de Facebook com conduïa a gran velocitat amb el seu BMW per una autopista. A l'interior del vehicle hi viatjaven els seus dos fills. En un moment donat, l'home perd el control del vehicle, que va donar diverses voltes de campana. A resultes de l'accident, un dels menors va quedar en estat crític. Hores més tard, amb danys cerbrals irreversibles, el nen, de tretze anys, moria a l'hospital.

 

"Un virus incontrolat"

 
A casa nostra, els Mossos d'Esquadra acostumen a fer campanyes contra l'ús del mòbil al volant. A finals de 2018, en només dues setmanes van interposar més de 1.300 denuncies, majoritàriament per fer servir el mòbil al volant. Això representa més de 100 denúncies al dia per aquestes infraccions. El cap de la policia de Trànsit a Girona, l'inspector Joan Costa va assegurar aleshores que aquestes conductes «són com un virus que no tenim controlat». 
 
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook