La Cambra de Representants dels Estats Units va aprovar una resolució en la qual denuncia els comentaris del president del país, Donald Trump, contra quatre congressistes demòcrates. La resolució va ser aprovada amb 240 vots a favor i 187 vots en contra. Trump va carregar dilluns contra les congressistes demòcrates Alexandria Ocasio-Cortez, Ayanna Pressley, Ilhan Omar i Rashida Tlaib, a les quals va qualificar de «comunistes». També va exigir que es disculpessin amb Israel i amb ell mateix pel discurs polític que han defensat des de la seva arribada a la Cambra de Representants.

Trump es va justificar dimarts i va tornar a instar les quatre congressistes a abandonar el país. En una sèrie de missatges que va publicar al seu compte de Twitter, Trump va acusar les congressistes demòcrates d'haver estat «escopint» algunes de les expressions «més vils, odioses i fastigoses que hagi dit mai un polític a la Cambra de Representants o al Senat».

Per altra banda, ahir es va divulgar un nou vídeo que mostra Donald Trump de festa amb Jeffrey Epstein al costat d'un grup d'animadores al club Mar-a-Lago, tot i les afirmacions del mandatari nord-americà segons les quals amb prou feines coneixia el financer acusat d'agredir sexualment menors d'edat. NBC News va anunciar que havia trobat en els seus arxius un vídeo de 1992 de Trump en un club de Palm Beach, Florida, en el qual dona la benvinguda a la festa al magnat Jeffrey Epstein, i els dos parlen animadament.