Un centenar de persones es van veure implicades en una baralla massiva a les festes d'Albal (València), que va obligar a desplegar fins a 12 patrulles de Policia Local i d'altres poblacions de la comarca, així com dotacions de la Guàrdia Civil i de seguretat privada. La intervenció policial per neutralitzar l'enfrontament va provocar una negativa reacció dels participants, que es van encarar amb els agents i que van acabar llançant pedres a les diferents patrulles policials, el que va obligar a demanar reforços a tota la comarca.

A conseqüència de la baralla multitudinària ocorreguda al parc La Balaguera, on se celebrava la festa dels Barracons, quatre persones van resultar ferides i set d'elles van ser identificades. Els aldarulls van provocar danys materials, entre els quals hi hauria el trencament de la tanca que delimita el parc La Balaguera amb la CV-33.

L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, en coordinació amb la Policia Local, va decidir cancel·lar les discomòbils previstes per a ahir i dissabte, decisió que va ser traslladada als Festers de Santa Anna, que van lamentar els incidents i van realitzar un «crida al civisme i contra la violència de qualsevol tipus».

El primer edil, per la seva banda, va assenyalar que la seguretat i integritat de les persones «està per sobre de tot». Una altra de les decisions de l'Ajuntament d'Albal ha estat la contractació de més seguretat privada.