27 de juliol de 2019
27.07.2019
Diari de Girona

Homes armats roben 750 quilos d'or en una terminal de l'aeroport de Sao Paulo

Els lladres anaven vestits com a agents de la Policia Federal i van fugir amb dos ostatges que van alliberar

27.07.2019 | 00:39
Homes armats roben 750 quilos d'or en una terminal de l'aeroport de Sao Paulo

Un grup de vuit sospitosos fortament armats i vestits com a agents de la Policia Federal del Brasil van robar prop de 750 quilograms d'or emmagatzemats en una terminal de càrrega de l'aeroport internacional de Guarulhos, a la regió metropolitana de Sao Paulo. La càrrega robada està valorada en una mica més de 30 milions de dòlars.

El robatori va ser portat a terme dijous, quan el grup de sospitosos, equipats amb fusells d'assalt i usant robes i distintius de la Policia Federal, van arribar en dos vehicles fins a un magatzem de l'aeroport de Guarulhos, que és la major terminal aèria del país i una de les més importants de Llatinoamèrica.

Tot seguit, els delinqüents van anunciar que es tractava d'un robatori, van agafar l'or, guardat en un furgó de valors blindat, i van fugir, mantenint com a ostatges dues persones, un d'ells el supervisor de logística de la terminal. Posteriorment, van abandonar els dos vehicles, que també portaven distintius de la Policia Federal, en un altre punt de la regió, a uns dotze quilòmetres de distància de l'aeroport de Guarulhos, on van deixar en llibertat els ostatges.

 L'esmentat supervisor de logística va explicar que els lladres, abans de l'assalt, van capturar la seva família el dia anterior i li van dir que només seria alliberada l'endemà, com així va passar. La policia creu que els atracadors van aconseguir informacions privilegiades mentre mantenien com a ostatges membres de la família del supervisor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit