Un grup de persones armades han assaltat aquest dimarts una sucursal de la Casa de Moneda a la capital de Mèxic, Ciutat de Mèxic, segons ha informat la Secretaria d'Hisenda i Crèdit Públic (SHCP), que no ha donat més detalls sobre aquest assumpte.

Segons les informacions recollides pel diari local 'La Jornada', els atracadors s'haurien donat a la fuga amb l'equivalent a 55 milions de pesos (prop de 2,5 milions d'euros), si bé encara no hi ha confirmació oficial.

S'ha obert una investigació, mentre que fonts de la Policia han indicat que en l'assalt hi haurien participat sis persones, tal com ha informat el diari mexicà 'El Universal'.

Segons aquest diari, una persona ha resultat ferida de bala als voltants de l'edifici, però encara no se sap si els dos successos estan relacionats.

El secretari de Seguretat Ciutadana de la capital mexicana, Jesús Orta, ha assenyalat que tres dels presumptes assaltants van desarmar el guàrdia de seguretat.

La Secretaria de Seguretat Ciutadana ha informat que investigarà dos treballadors de la Casa de la Moneda, així com el guàrdia de seguretat. La Fiscalia General de la República (FGR) participarà també en la investigació.