Agents de la Guàrdia Civil d'Altea van detenir a Benidorm cinc joves d'entre 18 i 19 anys com a presumptes autors d'una agressió sexual i un altre delicte d'abús sexual sobre dues dones, de nacionalitat noruega, totes dues de 20 anys, en la matinada d'ahir. Una d'elles va patir l'agressió sexual suposadament per part del grup.

Les detencions es van practicar ahir mateix,un dia abans que els arrestats, de nacionalitat francesa i que estaven de vacances a la localitat de Benidorm, tornessin al seu país d'origen. Les víctimes els havien conegut a través d'una xarxa social.

Els fets es van produir cap a les 1.45 hores quan es va rebre una trucada des del Centre de Salut de l'Alfàs del Pi en la qual s'informava que s'estava atenent dues ciutadanes noruegues per una presumpta agressió sexual a una d'elles.

Les dues noies van explicar als agents que, a través d'una xarxa social, van conèixer diversos joves francesos que es trobaven de vacances a l'Estat espanyol i van quedar amb ells a Benidorm, on van anar fins al domicili de vacances d'ells.

Xarxes socials

En un moment donat, una de les dones va marxar de l'habitatge i l'altra jove es va quedar sola amb els cinc homes, instant en què es va produir suposadament l'agressió sexual.

Les dues dones van facilitar als agents les dades i les fotografies dels perfils de les xarxes socials dels cinc suposats autors i van indicar que havien comentat que marxaven al seu país d'origen l'endemà.