Una persona va resultar ferida per trets a l'interior d'una mesquita a Oslo. Les forces de seguretat van assegurar que un sospitós va ser arrestat i que diversos agents es van desplegar pel lloc dels fets i van acordonar la zona. «La policia té sota control l'autor dels fets. Res indica que hi hagi més persones involucrades», van assegurar les forces de seguretat. Van afegir que el presumpte autor dels trets, del qual desconeixen la seva identitat i els seus motius, és un «jove blanc».

El director del centre islàmic que va ser atacat, Irfan Mushtaq a Budstikka, va assegurar en declaracions recollides per la televisió pública NR i el diari VG, que l'autor dels trets era un «home blanc que portava casc i uniforme». Segons la televisió pública NRK, els agents van trobar «diverses armes» dins de la mesquita on es va registrar l'incident.

El succés es va produir poc després de les quatre de la tarda hora local al centre islàmic al-Noor del barri de Bærum, als afores de la capital noruega. Múltiples equips d'emergència es van desplaçar al lloc després que un testimoni donés la veu d'alarma.