Les autoritats italianes investiguen les causes que van obligar a un avió Boeing 787, de la companyia Norwegian i amb 298 passatgers, a aterrar d'emergència dissabte a l'aeroport romà de Fiumicino, després que es desprenguessin uns fragments del motor després de l'enlairament amb destinació a Los Angeles.

El succés es va produir cap a dos quarts de cinc de la tarda quan l'avió, que havia sortit de l'aeroport de Fiumicino, va haver de tornar immediatament a la pista per un problema tècnic, després que diversos fragments de metall caiguessin del cel colpejant els sostres de les cases i diversos automòbils que estaven estacionats al carrer.

Les primeres hipòtesis apunten que els fragments, que tenien una mida de fins a cinc centímetres, es van desprendre del motor quan l'avió estava sobrevolant el municipi costaner proper a l'aeroport romà.

S'ha obert una investigació per aclarir els motius del problema i s'ha descartat, de moment, que fos causat per la presència d'un ocell, ja que la part davantera de l'avió i les turbines estaven perfectament intactes.