15 de agost de 2019
15.08.2019
Diari de Girona

Els condemnats de La Manada aniran a presons diferents

Els cinc compliran la condemna de 15 anys a Sevilla, Cadis, Salamanca, Albolote i Huelva

15.08.2019 | 00:23
Els condemnats de La Manada aniran a presons diferents

Els cinc presos de La Manada, condemnats a quinze anys de presó, han de complir la seva condemna en presons diferents i, excepte un, que es quedarà a la de Sevilla 1, on actualment hi són tots, seran traslladats entre aquesta setmana i la propera a altres centres.

Fonts d'Institucions Penitenciàries van indicar que la Secretaria General d'aquest organisme va prendre aquesta decisió després de la proposta realitzada per la junta de tractament de la presó de Sevilla 1.

D'aquesta manera, l'exguàrdia civil Antonio Manuel Guerrero serà l'únic que romandrà al centre penitenciari de Sevilla 1, mentre que els altres es repartiran a les presons de Puerto III (Cadis), Topas (Salamanca), Albolote (Granada) i Huelva.

Les mateixes fonts van indicar que a la de Puerto III serà traslladat José Ángel Prenda; a la de Topas, Alfonso Jesús Cabezuelo; a la d'Albolote complirà condemna Ángel Boza, i a la de Huelva, Jesús Escudero. El Tribunal Suprem va elevar de 9 a 15 anys de presó la condemna contra els cinc fa un mes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook