01 de setembre de 2019
01.09.2019
Diari de Girona

El rei Joan Carles rep l'alta i surt de l'hospital set dies després de l'operació

El monarca afirma que després de la intervenció va sentir com si li hagués «passat un camió per sobre» però que ara està «fenomenal i amb canonades noves» Segons l'informe mèdic, es troba «clínicament estable» i tindrà revisions periòdiques

31.08.2019 | 23:52
El rei emèrit Joan Carles sortint, ahir, de l'hospital Quirónsalud Madrid de Pozuelo de Alarcón.

El rei emèrit Joan Carles va rebre l'alta hospitalària ahir i va sortir de l'hospital dissabte al matí, segons va anunciar la directora gerent de l'Hospital Quirónsalud Madrid de Pozuelo de Alarcón, Lucía Alonso.

Així, el monarca va abandonar el centre sanitari poc després de la una del migdia amb un ànim excel·lent. «Mira, és com si t'hagués passat un camió per sobre, però ara s'ha de treure el camió i cap endavant», va afirmar l'ex-cap de l'Estat en declaracions als periodistes en sortir de l'hospital en un vehicle en què anava de copilot.

A més, va afegir que es trobava «fenomenal, amb canonades noves», i va afirmar que la recuperació no serà gaire llarga, al voltant d'«un mes i mig».


«Clínicament estable»

També es va mostrar content per les múltiples visites de tota la família reial que va tenir aquesta setmana a l'hospital madrileny.

Visites institucionals

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook