Un veí de la localitat de Llíria va morir la nit de dimarts a conseqüència d'una greu cornada en ser envestit per una vaca en els festejos taurins de Llíria.

Al voltant de les 19.30 hores de la tarda d'ahir, un home va resultar ferit de gravetat per la cornada d'una vaca en els festejos taurins d'aquesta localitat del Camp del Túria. Una ambulància va traslladar al ferit a l'Hospital de Llíria on finalment va morir hores després a causa de les greus ferides de la cornada.

Amb motiu d'aquesta tràgica notícia, l'Ajuntament de Llíria i els membres de les penyes van decidir suspendre els actes taurins de la nit d'ahir.

Els correbous d'aquest 2019 es cobren una nova víctima mortal. Enguany, ja són cinc les persones que han perdut la vida en els festejos taurins celebrats a la Comunitat Valenciana durant aquest estiu.

La primera víctima d'aquest 2019 va morir a l'abril a Xilxes, era un jove de 19 anys que va patir una cornada a l'engonal que li va provocar una gran hemorràgia. A principis de mes, un altre jove de 26 anys va rebre una cornada de 20 centímetres a Pinoso que va ser mortal. Vicente Asensio va morir en ser envestit pel «Torico de la Cuerda» a Chiva i el passat 31 d'agost un veí de la Vall d'Uixó va perdre la vida per una brutal cornada en els correbous de l'Alcora.