06 de setembre de 2019
06.09.2019
Diari de Girona

L'eurodiputat Javier Nart es dona de baixa de Cs però manté el seu escó

L'exdirigent del partit Francisco de la Torre oficialitza la seva renúncia com a parlamentari

06.09.2019 | 01:03
L'eurodiputat Javier Nart es dona de baixa de Cs però manté el seu escó

L'eurodiputat Javier Nart va anunciar la seva baixa com a afiliat de Ciutadans, tot i que seguirà formant part de la delegació del partit taronja al Parlament europeu com a «independent». L'organització que presideix Albert Rivera, a través de la seva delegació a Brussel·les, va enviar un comunicat informant de la renúncia de Nart al carnet d'afiliació, decisió que adopta dos mesos després que abandonés l'Executiva de Ciutadans.

Paral·lelament, l'exdirigent de Ciutadans Francisco de la Torre va oficialitzar finalment la seva renúncia a la condició de diputat, més d'un mes després d'haver comunicat que abandonava la direcció del partit i que deixaria l'escó.

En un missatge al seu compte oficial de Twitter, De la Torre va informar que havia presentat la seva renúncia al Congrés, una decisió que ja havia avançat el passat 25 de juliol.    "Ha estat un honor representar els espanyols al Congrés", ha escrit l'exdirigent de la formació taronja, qui al juliol abandonar el seu lloc en el Comitè Executiu Nacional del partit per raons "personals, organitzatives i polítiques" i per considerar que el àrea econòmica de Ciutadans estava "desmantellada".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit