El president dels EUA, Donald Trump, va exhibir un mapa aparentment manipulat de la trajectòria de l'huracà Dorian per insistir en la seva teoria que la tempesta va arribar a amenaçar l'estat d'Alabama, quelcom que contradiu les afirmacions del Govern i que podria suposar una violació d'una llei federal.

En un acte amb periodistes a la Casa Blanca, Trump va mostrar el que va descriure com una predicció meteorològica inicial del Centre Nacional d'Huracans (NHC) sobre la trajectòria de Dorian. El mapa corresponia a la predicció del NHC de dijous passat, que apuntava que Dorian es dirigia cap a Florida, però incloïa el que sembla ser un mig cercle negre dibuixat a mà sobre una part d'Alabama, en un aparent intent d'indicar que la tempesta podria haver arribat a aquest estat.

Per altra banda, el nombre de morts pel pas de l'huracà per l'arxipèlag de les Bahames es va elevar a 20 mentre els equips de cerca i rescat comencen a analitzar els efectes que ha provocat la tempesta. L'huracà Dorian va tocar terra diumenge passat a l'arxipèlag de les Bahames amb vents de fins a 354 quilòmetres per hora.