La policia holandesa va localitzar tres cossos sense vida i una dona en estat crític en una casa d'un barri residencial de la localitat de Dordrecht, a prop de Rotterdam, després que els veïns avisessin els serveis d'emergència d'un tiroteig a l'interior del domicili. El que semblava ser un episodi de violència masclista no va ser confirmat per la policia, que a l'hora de tancar aquesta edició no havia fet cap aclariment sobre aquesta circumstància.

La policia va assegurar que una dona greument ferida va ser traslladada a l'hospital i era l'única persona que es trobava amb vida dins de la casa.

Els serveis d'emergència, amb diverses ambulàncies, dos helicòpters i vehicles policials, van acudir al lloc dels fets, que va romandre acordonat fins que finalitzés la investigació.

Segons diversos mitjans de comunicació locals, un oficial de la policia residia a la casa, la qual cosa explica la utilització d'una arma de foc, i s'apunta la possibilitat que es tracti d'un assassinat en l'àmbit familiar, tot i que les autoritats no van confirmar ni els detalls ni l'autor del tiroteig a Dordrecht.

Fonts de la investigació van explicar al diari holandès De Telegraaf que es tracta d'un possible cas de violència masclista: un home amb una arma reglamentària hauria disparat primer contra els seus dos fills, després hauria ferit de gravetat la mare i després s'hauria tret la vida.