Ana Julia Quezada, acusada per l'assassinat del nen Gabriel Cruz, va romandre tres hores a la finca de Rodalquilar, a Níjar (Almeria) en la qual va matar el petit el 27 de febrer de l'any passat, segons les dades telefòniques recopilades per la Guàrdia Civil. Així ho van declarar dos agents d'aquest cos, entre ells un capità que va participar en el cas de Diana Quer, que van sol·licitar les dades associades al número i terminal de l'acusada, de les quals van deduir totes les trucades entrants, sortints, SMS i l'antena telefònica a la qual va estar connectat el dispositiu.

Van aclarir que al matí l'acusada va estar a Campohermoso, Níjar, i que d'allà va anar cap a les dues de la tarda a la casa de Les Hortichuelas Bajas, també a Níjar, on viu l'àvia de Gabriel, on l'última connexió al seu telèfon es va produir a tres quarts de quatre de la tarda i la següent connexió ja va ser a Rodalquilar, on a les set de la tarda va rebre una trucada del pare de Gabriel.

Va estar una hora i 52 minuts sense «fer servir el telèfon» i el terminal va tornar a tenir activitat a dos quarts de sis de la tarda, mentre cap a les set va canviar la cobertura de l'antena que la situava a la finca, de manera que l'acusada hauria passat en aquell moment per Rodalquilar, on minuts més tard va ser gravada per una càmera. Els agents que van fer la inspecció ocular de la finca de Rodalquilar van explicar que van trobar un martell a la part contrària al safareig,una destral recolzada en un mur de formigó i una petita taca de sang a la porta.