23 de setembre de 2019
23.09.2019
Diari de Girona

Detenen un home per matar la seva parella a punyalades a Mallorca

La víctima va patir una gran hemorràgia per cinc ferides amb un ganivet curt a l'abdomen i el tòrax

22.09.2019 | 23:41
Treballadors de la funerària s'emporten el cos de la dona.

Una dona de 59 anys de nacionalitat alemanya va morir assassinada per la seva parella, que li va clavar un ganivet al tòrax i l'abdomen al municipi mallorquí de Ses Salines. L'home, de nacionalitat espanyola i que vivia amb la víctima, va ser detingut per la Guàrdia Civil. L'agressor va ocasionar a la dona cinc ferides amb un element curt punxant al tòrax i l'abdomen que li van produir una gran hemorràgia secundària amb ferides incompatibles amb la vida. El personal d'emergències va realitzar sense èxit maniobres de reanimació i només va poder confirmar la mort de la dona.

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, va condemnar l'assassinat i va convocar un minut de silenci de rebuig per al migdia d'avui davant de la seu de l'executiu autonòmic al Consolat de Mar.

«El masclisme està per tot arreu. Discrimina, assetja i avui, un cop més, ha matat una dona a la Colònia de Sant Jordi», va tuitejar Armengol, que va condemnar l'assassinat i es va comprometre a lluitar per «desterrar les violències masclistes de la nostra societat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook