Íñigo Errejón va afirmar que el seu partit només es presentarà a les eleccions del 10 de novembre en aquelles circumscripcions en què no perjudiqui les expectatives electorals del «bloc progressista». En el seu discurs durant l'assemblea de Més Madrid que va ratificar la seva candidatura per als comicis del 10-N, Errejón va lamentar que després de les eleccions del 28 d'abril el PSOE i Podem no fossin capaços d'anteposar les necessitats d'Espanya a les necessitats de les seves pròpies sigles».

«Si volem que el resultat sigui diferent, cal votar diferent», va afegir, i alhora va demanar evitar una «guerra fratricida» i que hi hagi una campanya «de retrets, de trinxeres, de tu més, de qui va trencar els plats». Errejón va confirmar que, de moment, concorreran a les generals amb la Chunta Aragonesista i amb Compromís, i veu molt probable que també ho accepti Equo.

Per part seva, el secretari general de Podem Aragó, Nacho Escartín, va explicar que «la millor manera» de tenir èxit en les eleccions generals del proper 10 de novembre serà presentant-se en coalició amb la Chunta Aragonesista i sense Pablo Echenique com a cap de llista per aquesta comunitat autònoma.

En un altre ordre de coses, un total de 481.000 persones s'havien donat de baixa a l'Institut Nacional d'Estadística (INE) a data 23 de setembre per no rebre propaganda electoral. La decisió de rebre o no propaganda electoral està agafant importància pel fet que les eleccions que se celebraran el 10 de novembre seran les quartes en quatre anys. De fet, ja han sorgit campanyes a les xarxes socials en què es demana que no s'enviï propaganda electoral, ja que la convocatòria d'unes noves eleccions costa uns 140 milions d'euros. L'Institut Nacional d'Estadística (INE) havia registrat fins al 15 de setembre un total de 112.000 sol·licituds de persones que no volien rebre propaganda electoral.