27 de setembre de 2019
27.09.2019
Diari de Girona

Batuda contra l'entrada de menors en cases d'apostes

Els agents tenen ordre de visitar els locals de joc de les seves respectives demarcacions i identificar les persones que es trobin dins els establiments

27.09.2019 | 09:51
Batuda contra l'entrada de menors en cases d'apostes

La Policia Nacional té en marxa des d'aquest dijous un operatiu per detectar la presència de menors d'edat en cases d'apostes, casinos i locals de joc de tot Espanya.

Fonts policials han confirmat a Efe que l'operació, denominada Arcade, avançada pel Confidencial, seguia oberta encara durant el matí d'aquest divendres.

L'operació es realitza de manera coordinada amb policies de tot Europa i hi participen efectius de les comissaries generals de Seguretat Ciutadana i Policia Judicial.

Els agents tenen ordre de visitar el nombre més gran possible de locals de joc de les seves respectives demarcacions i identificar les persones que es trobin dins els establiments.

En el cas que algun dels clients no hagi complert els 18 anys s'ha d'aixecar una acta contra el local que es pot saldar amb la pèrdua de la llicència d'activitat i sancions econòmiques.

A més d'incoar l'expedient de sanció al local els policies han de traslladar a Comissaria als menors que trobin i una vegada en dependències policials alertar als seus pares o tutors legals perquè passin a recollir-los.

En aquest moment s'informa als progenitors del lloc en què ha estat localitzat el seu fill i els fets que envolten la diligència perquè puguin prendre mesures i que l'episodi no es repeteixi.

L'operació té lloc en constatar-se que l'addicció al joc i als pronòstics esportius s'han convertit en una de les pitjors amenaces per als joves.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook