Efectius dels bombers de l'Ajuntament de Valladolid van rescatar divendres a la nit els cossos sense vida de dos homes de l'interior d'un pou en una fàbrica de pinsos a Valladolid. Els fets, que estan sent investigats, es van produir a les instal·lacions d'una empresa dedicada a la fabricació de pinsos situada al Camí Vell de Simancas, a l'altura del quilòmetre 4,400.

La sala del Centre d'Emergències 1-1-2 Castella i Lleó va rebre una trucada en què s'informava que s'havia localitzat el cadàver d'un home a l'interior d'un pou a l'esmentada fàbrica. Fins al lloc van desplaçar-s'hi dues dotacions dels Bombers de Valladolid, amb set persones, per col·laborar en les tasques de rescat. Un cop al pou, els efectius van comprovar que a l'interior del pou hi havia un segon cadàver.

Els dos cossos sense vida, que estaven situats un damunt de l'altre, van ser extrets del pou i posats a disposició dels serveis sanitaris. Això no obstant, els facultatius únicament van poder certificar la seva mort. Agents de la Policia Nacional es van personar al lloc i es van fer càrrec de les investigacions. Segons les primeres hipòtesis, podria tractar-se de dos treballadors de l'empresa de pinsos, encara que aquest extrem encara no ha pogut ser confirmat. Fins al lloc dels fets hi van anar sanitaris d'una Unitat Medicalitzada d'Emergències (UME) i d'Emergències Sanitàries-Sacyl.