La Guàrdia Civil va detenir una dona per la seva possible relació amb la troballa d'un cap humà dins d'una caixa en un habitatge del carrer Santa Ana de Castro Urdiales.

Tot i que la Guàrdia Civil no va donar dades sobre la persona detinguda ni sobre a qui pertanyeria el crani, la identitat no s'ha confirmat oficialment, algunes fonts apunten que s'investiga si correspon a un veí del municipi, parella de la detinguda, que està desaparegut des de fa mesos.

L'ara detinguda hauria lliurat la caixa fa temps a una amiga, la dona que el va trobar al seu domicili, segons van indicar fonts pròximes al cas.

La detenció es va produir aquest cap de setmana a l'edifici Mar Llana número 12 del carrer Padre Basabe, on suposadament residiria la detinguda i on es va dur a terme el registre de l'habitatge durant tot el dia.

Al lloc també van acudir aquesta tarda agents de la Policia Científica, que van pujar al pis per fer una inspecció ocular de la zona, que es troba acordonada.

Segons van informar fonts del Cos, aquesta detenció es produeix després que una dona trobés el cap en obrir una caixa que li havien lliurat a casa, a la matinada de divendres a dissabte.

Després de la troballa, la dona va haver de ser atesa per serveis sanitaris del 061, que la van traslladar en ambulància al centre de salut Cotolino de Castro Urdiales.

Del cas s'ha fet càrrec el Jutjat d'Instrucció número 2 de Castro Urdiales, que es trobava de guàrdia quan van succeir els fets.