02 de octubre de 2019
02.10.2019
Diari de Girona

Deu escoles de les Balears impartiran religió islàmica durant el proper curs

El Govern de les illes i la Comissió Islàmica d'Espanya signen un conveni de col·laboració

02.10.2019 | 00:12
Deu escoles de les Balears impartiran religió islàmica durant el proper curs

El conseller balear d'Educació, Universitat i Investigació, Martí March, i el delegat de la Comissió Islàmica d'Espanya a les Illes Balears, Mahfouz Salim Abu Mahfouz, van signar un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'articular les condicions en què s'ha de desenvolupar l'ensenyament de la religió islàmica el proper curs a 10 centres docents sostinguts amb fons públics, en aplicació de l'Acord de cooperació de l'Estat amb la Comissió islàmica d'Espanya.

La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i la Comissió Islàmica volen establir unes condicions objectives per les quals els pares, les mares o els tutors dels alumnes puguin exercir el dret que tenen que els seus fills rebin en els centres docents sostinguts amb fons públics no universitaris l'ensenyament de la religió islàmica, sempre que així ho decideixin en virtut de les seves pròpies conviccions.

En compliment del conveni les dues parts treballaran amb l'objectiu que en el curs 2020/21 es podran impartir classes de religió en un nombre màxim de 10 centres docents sostinguts amb fons públics. D'acord amb les possibilitats pressupostàries, cada any es podrà ampliar el nombre de centres docents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook