Agents de la Policia Nacional van arrestar dos joves de 22 i 25 anys acusats d'agredir sexualment una noia a la porta dels serveis d'una discoteca, on la van arraconar contra la paret i la van subjectar fortament contra la seva voluntat. La víctima va rebre assistència mèdica.

Pel que sembla, els fets es van produir cap a dos quarts de vuit del matí de diumenge en un local d'oci valencià quan la víctima, una jove que es trobava a l'interior de la discoteca, es va dirigir als lavabos. Llavors, uns joves se li van acostar i la van portar fins a la porta d'entrada als serveis, la van arraconar contra una paret i la van agredir sexualment, mentre la subjectaven fortament contra la seva voluntat.

Els policies, alertats d'allò succeït, van acudir ràpidament al lloc, on van trobar la jove molt nerviosa i plorant, i després de realitzar els esbrinaments oportuns, van detenir a la sortida del local dos joves com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual. Els detinguts han passat a disposició judicial. Continuen les investigacions per al total aclariment dels fets.

La Sala Indiana de València va traslladar al jutjat corresponent la seva voluntat de personar-se com a acusació particular quan s'obri el secret de sumari sobre la presumpta agressió sexual a les seves instal·lacions. La sala va manifestar la seva solidaritat i preocupació per la víctima i, al mateix temps, va expressar la seva disposició a col·laborar en l'aclariment dels fets.