La Fiscalia Antiterrorista francesa va assumir la investigació de l'assassinat dijous de quatre policies a la Prefectura de París, que es tractarà a partir d'ara com un possible acte de terrorisme. «Tenint en compte els elements recollits a aquesta altura de les indagacions, la Fiscalia Nacional Terrorista ha assumit la investigació oberta després dels fets a la Prefectura de Policia», va assenyalar una font oficial. L'esposa de l'atacant va afirmar que el seu marit havia tingut visions i havia escoltat veus durant la nit, despertant-se espantat.

Els homicidis van ser perpetrats per un funcionari administratiu de la policia, que va atacar amb un ganivet diversos dels seus companys a la prefectura, causant la mort de quatre d'ells i ferides a un altre abans de ser abatut per un agent.

Fins ara era la Fiscalia de París la responsable de la investigació, que ara passa a mans de les autoritats antiterroristes, que qualifiquen els fets d'«assassinat i temptativa d'assassinat amb fins terroristes sobre persones dipositàries de l'autoritat pública» i d'«associació criminal terrorista».