Un jove de 25 anys va assassinar a la ciutat austríaca de Kitzbühel la seva exparella de 19 anys, els pares i el germà d'ella, així com el seu actual xicot de 24 anys per «gelosia», segons va explicar la Policia. L'assassí es va presentar en una comissaria de l'esmentada ciutat alpina cap a les sis de matí i va revelar el crim que havia comès, va assenyalar Walter Pupp, cap de l'Oficina de la Policia Criminal de l'Estat federat austríac del Tirol.

«L'home de 25 anys va posar una pistola i un ganivet al taulell de la comissaria al·legant que acabava de matar cinc persones», va explicar Pupp en una roda de premsa televisada en directe des de Kitzbühel, ciutat tirolesa coneguda com a balneari d'esquí i per ser cada any una de les principals seus de la Copa del Món d'esquí alpí.

La policia va trobar els cossos sense vida de les cinc víctimes a l'habitatge de l'exparella del jove, on aquest, segons hauria relatat en l'interrogatori davant les autoritats policials, es va presentar a la matinada, aparentment amb la intenció de parlar amb ella, però el pare de la noia no el va deixar entrar.

Una pistola del germà

El jove va tornar immediatament a casa seva per buscar una pistola propietat del seu germà i va tornar amb ella a l'habitatge, on va cometre el múltiple crim, matant primer el pare de la noia quan aquest va acudir a obrir-li la porta.

Totes les víctimes van ser assassinades a trets. El presumpte homicida, «conegut per ser una persona tranquil·la» que no tenia antecedents criminals i del qual «no es podia esperar» un acte violent d'aquestes característiques, «ha admès la seva culpa i s'ha mostrat penedit en tot moment», va assegurar Pupp.