Juan Carlos Quer, pare de la jove assassinada a Galícia Diana Quer, va quedar en llibertat sense mesures cautelars després de declarar davant un jutjat de Majadahonda (Madrid) per la denúncia de la seva exdona, que l'acusa de lesions i intent d'atropellament. De totes maneres, Quer serà investigat per un presumpte delicte de lesions després que la magistrada titular d'aquest jutjat, el número 7 de Majadahonda especialitzat en violència sobre la dona, s'hagi inhibit a favor del partit judicial de Pozuelo de Alarcón.

No és la primera vegada que l'exparella s'enfronta als jutjats i ahir, a vint dies perquè comenci el judici per l'assassinat a l'agost de 2016 de la seva filla Diana, de 18 anys, Juan Carlos Quer i Diana López-Pinel van tornar a fer-ho per denúncies recíproques: la d'ella per lesions i intent d'atropellament i la d'ell per injúries, calúmnies i denúncies falses.

Dimarts a la nit, López-Pinel va presentar a la Guàrdia Civil de Majadahonda una denúncia en la qual acusava el seu exmarit d'haver-la colpejat al pòmul, de lesions al canell i d'intent d'atropellament al garatge d'un habitatge de Las Rozas.

Juan Carlos Quer es va dirigir a la comissaria de Pozuelo de Alarcón per «protegir-se», segons va dir després de declarar al jutjat, i va denunciar la seva exdona per amenaces, agressió, injúries i denúncia falsa. El pare de Diana va acudir ahir matí a la Guàrdia Civil i va ser detingut. Després d'interrogar-lo, els agents el van posar a disposició de l'autoritat judicial.